Mutant. Minnen från den förbjudna zonen

Mutant. Minnen från den förbjudna zonen - Orvar Säfström, Jimmy Wilhelmsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Orvar Säfström, Jimmy Wilhelmsson
DIMENSIONERA
9,42 MB
FILNAMN
Mutant. Minnen från den förbjudna zonen.pdf
ISBN
4999091441694

BESKRIVNING

År 1984 innebar det definitiva genombrottet för rollspelshobbyn i Sverige. Ett helt nytt spel förflyttade tusentals unga svenskar till framtiden efter katastrofen, och blandade intryck från filmer som Mad Max och Flykten från New York med en genuint skandinavisk atmosfär. Mutant – Minnen från den förbjudna zonen är hela berättelsen om en av Sveriges märkligaste och mest framgångsrika populärkulturexporter, från det hemsnickrade rollspelet till dagens internationella franchise. Det är en djupdykning i det unika Mutant-fenomenet, från landhajar och rubbitar till cybersurfare och nefariter.Författarduon Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson har tidigare skildrat svensk rollspelshistoria i den prisbelönta boken Äventyrsspel – Bland mutanter, drakar och demoner.

Det är en coffee table-bok som följer samma mall som Wilhelmssons och Säfströms tidigare bok om äventyrsspel: Bland mutanter, drakar och demoner. Mutant - Minnen från den förbjudna zonen är hela berättelsen om en av Sveriges märkligaste och mest framgångsrika populärkulturexporter, från det hemsnickrade rollspelet till dagens internationella franchise.Det är en djupdykning i det unika Mutant-fenomenet, från landhajar och rubbitar till cybersurfare och nefariter. Mutant - minnen från den förbjudna zonen handlar om det ursvenskt postapokalyptiska rollspelet i alla dess inkarnationer, från de muterade djurens 1700-talsvärld i ursprungsspelet till Mutant Chronicles, med storbolag och spikiga axelvaddar i rymden. Mutant - Minnen från den förbjudna zonen är hela berättelsen om en av Sveriges märkligaste och mest framgångsrika populärkulturexporter, från det hemsnickrade rollspelet till dagens internationella franchise. Det är en djupdykning i det unika Mutant-fenomenet, från landhajar och rubbitar till cybersurfare och nefariter. MUTANT - MINNEN FRÅN DEN FÖRBJUDNA ZONEN är boken om en av Sveriges mest framgångsrika rollspelsexporter.

Mutant är en serie svenska science fiction-rollspel, utgivna av Äventyrsspel, Järnringen och senare Fria Ligan. r/sweden: Hej and wälkommen to Sweddit! The hub for Swedes on reddit and our community here! Visiting redditors from elsewhere are also welcome! … Pris: 493 kr. 2018.

RELATERADE BÖKOR