Julian är en sjöjungfru

Julian är en sjöjungfru - Jessica Love | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jessica Love
DIMENSIONERA
5,88 MB
FILNAMN
Julian är en sjöjungfru.pdf
ISBN
3402712048506

BESKRIVNING

En dag när Julian åker tunnelbana med sin mormor ser han tre fascinerande personer, de ser ut som sjöjungfrur med fantastiskt hår och klänningar med släp. De sprider en magisk stämning i hela vagnen. När Julian kommer hem kan han inte sluta tänka på mötet i tunnelbanan. Tänk att få se ut som en sjöjungfru! Med hjälp av mormors gardiner, halsband och krukväxter blir drömmen verklighet. Men vad ska mormor säga när hennes tulpaner blivit en vacker huvudprydnad?Julian är en sjöjungfru är en bok om drömmar och om vikten att få vara sig själv.”Jessica Loves berättelse genomsyras av charm, ömhet och humor.”The New York Times Book Review ”Jag läste den och bröt ihop. [...] Så söt.” Neil Gaiman”Vacker. Enastående. Underbar. Magisk. Läcker.”RuPaul of RuPaul's Drag Race ”Den är boken är omöjlig att glömma. En bok för sjöjungfrur och pojkar och flickor och föräldrar och lärare och bokhandlare och bibliotekarier, och ... asch, vad sjutton. Låt oss bara förenkla och säga att detta är en bok för människosläktet.”Betsy Bird, School Library Journal ”Jessica Loves starka medkänsla med sina karaktärer och hennes skarpsynta blick på stadslivet möts i den här berättelsen om kärlek och förståelse, och om att omfamna sjöjungfrun inom oss.”Publisher's Weekly

Nyhetsbrev. Jag vill ha SF-Bokhandelns veckobrev med nyheter varje fredag.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Julian är en sjöjungfru Jessica Love (Inbunden) Tipsa en vän 129 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR