Floras naturpysslor : skapa med blad, kottar och stenar

Floras naturpysslor : skapa med blad, kottar och stenar - Kristina Digman | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Digman
DIMENSIONERA
12,91 MB
FILNAMN
Floras naturpysslor : skapa med blad, kottar och stenar.pdf
ISBN
9308204503455

BESKRIVNING

Inspireras av Flora och allt fint du hittar i naturen. Blad och frön blir fåglar och fiskar, kottar och stenar blir ugglor och harar. Kristina Digmans bilder väcker skaparlust och fantasi. Hennes naturpyssel är oemotståndligt och originellt. Perfekt för föräldrar och barn att göra tillsammans!Allt fint som Flora ser, samlar hon: stenar, pinnar, kottar och snäckor. Sedan gör hon fantasifulla djur, spännande spökmobiler och kottgirlanger, eller varför inte en snigelparad? Det och mycket mer kan du också göra med saker som du hittar.Här finns sinnrika idéer för dig som tycker om att samla, måla, klippa och klistra, samtidigt som du lär dig om träd, skog och mark. En unik inspirationsbok för barn och vuxna som också är en konstupplevelse i sig.

Köp Floras naturpysslor : skapa med blad, kottar och stenar av Kristina Digman på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. Pris: 119 kr.

Kristina Digmans bilder ... TECKNARSÖNDAG FÖR BARN Floras naturpysslor med Kristina Digman. Skapa med blad, kottar och stenar.

RELATERADE BÖKOR