Tummen upp! NO kartläggning åk 6

Tummen upp! NO kartläggning åk 6 - Hans Persson, Ulf Eskilsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Persson, Ulf Eskilsson
DIMENSIONERA
3,7 MB
FILNAMN
Tummen upp! NO kartläggning åk 6.pdf
ISBN
2243156246165

BESKRIVNING

Kartlägg elevernas kunskaper efter nya kunskapskraven enligt Lgr 11!Många elever har problem med att analysera, resonera och arbeta med öppna uppgifter i NO. I Tummen upp! får eleverna träna just på den här typen av uppgifter. Övningarna i boken är utformade så att de visar vilken kunskapsnivå eleven ligger på i förhållande till kunskapskraven i Lgr 11.Läs merLgr 11 är uppbyggd av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! NO övar eleverna i dessa förmågor. Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna. Dessutom finns användbara matriser som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till boken finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som pdf-filer.Tummen upp! kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i biologi, fysik och kemi inför de nationella proven eller som underlag för utvecklingssamtal och skriftliga omdömen.Om författarnaFörfattaren Hans Persson är en lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är också verksam som utbildare och fortbildare av lärare, både i Sverige och utomlands. Hans belönades 2004 med Kunskapspriset för "en exceptionellt mångsidig och inspirerande lärargärning".Hans Persson har också skrivit Nyfiken på naturvetenskap, Boken om Fysik och Kemi, Försök med Kemi, Försök med Biologi, Försök med Fysik, Försök med Matematik och Försök med NO 1–3.Ulf Eskilsson har en gedigen lärarerfarenhet och är verksam i Ulricehamn. Han tycker om att se elever utvecklas och anser att styrdokumenten är viktiga för en likvärdig och bra skola. Ulf har skrivit läromedel i 15 år. Ulf ur ett NO-perspektiv: Han cyklar gärna i medvind, sår frön och driver upp plantor om våren, bakar bröd och börjar alltid sommaren med att göra flädersaft!

Hon utbildade sig till 1-7 lärare i Göteborg och undervisar främst på mellanstadiet, i musik, svenska och engelska. Hon har byggt på sin utbildning i musik genom Lärarlyftet i Kristianstad. Uppgifterna i Tummen upp! Matte kartläggning åk 6 visar vilken kunskapsnivå eleven ligger på förhållande till kunskapskraven och lägst godkänd nivå för åk 6.

Tummen upp! NO, kartläggning åk 3 kartlägger elevens kunskaper i NO utifrån förmågorna och kunskapskraven i ... Tummen upp! Historia kartläggning åk 6 utvecklar och kartlägger elevernas ämnesspecifika förmågor i Historia. Här tränar eleven att se och beskriva orsaker och konsekvenser, samband mellan tidsperioder och historiens påverkan på nuet.

RELATERADE BÖKOR