På jakt efter vildsvin

På jakt efter vildsvin - Anna Hansson, Jennie Elverstig | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Hansson, Jennie Elverstig
DIMENSIONERA
6,2 MB
FILNAMN
På jakt efter vildsvin.pdf
ISBN
2529827307753

BESKRIVNING

Axel och Siri ska jaga vildsvin med farmor. Farmor hämtar dem vid halv sju på kvällen, för det är på natten vildsvinen är vakna och letar efter mat. Axel och Siri har mörkerkikare, och farmor har mörkersikte på geväret, men kommer det att komma några vildsvin till åteln där farmor lagt ut mat?På jakt efter vildsvin är den tredje boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 17.Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.Jennie Elverstig har erfarenhet av jakthundsuppfödning och har skrivit flera böcker tillsammans med Anna. Med serien På jakt vill de informera om hur jakt bedrivs i Sverige, samt om vilka djur som är vanliga att jaga.Filippo Vanzo är en illustratör som brinner extra mycket för djur och natur. Hans vackra och naturtrogna bilder är som gjorda för en bokserie om jakt.Provläs boken på www.betapedagog.se.

Jägarna skjuter knappt några vildsvin. Det fälls idag fler vildsvin än älgar i Sverige.

Krav på tillgång till hund. Vid all jakt efter vildsvin ska eftersökshund som är särskilt tränad i att spåra upp skadat vilt kunna finnas på skottplatsen inom högst två timmar efter påskjutningen. Jakt efter vildsvin och predatorer 2014.

RELATERADE BÖKOR