Nikkis dagbok. Hur du gör din egen dagbok

Nikkis dagbok. Hur du gör din egen dagbok - Rachel Renée Russell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rachel Renée Russell
DIMENSIONERA
11,97 MB
FILNAMN
Nikkis dagbok. Hur du gör din egen dagbok.pdf
ISBN
7287483587931

BESKRIVNING

Den perfekta gör-det-själv-boken för alla som älskar Nikki och hennes vänner!»Läsglädje i dess absolut sötaste form !« | BOKBESATTAtt skriva dagbok är ett fantastiskt sätt att lära känna den viktigaste personen i ditt liv: dig själv!I den här guideboken lär Nikki Maxwell från Nikkis dagbok-serien ut hur man skriver dagbok på bästa sätt - nämligen genom att ställa frågor. Om du kunde byta plats med någon under en dag, vem skulle du vilja vara? Vilken låt kan du lyssna på hundra gånger utan att tröttna? Vilket tv-program är du totalt besatt av just nu, och varför? Vilken är din coolaste outfit? Sätt din egen prägel på dessa frågor och många många fler - och eftersom det är allas vår favoritfjortis Nikki som frågar, så levererar hon både sina egna svar och teckningar också!En perfekt gör-det-själv-bok för alla som älskar Nikki och hennes vänner.RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Nikkis dagbok: Hur du gör din egen dagbok är en gör-det-själv-bok för alla som inspirerats av den omåttligt populära serien om Nikki. Filmversionen av Nikkis dagbok produceras under 2016 av Summit Studios, som även producerat Hungerspelen och Twilight-filmerna.

Nikkis dagbok #12: Berättelser om en (INTE SÅ HEMLIG) kärlekskatastrof Russell Rachel Renée E-bok. 89.

En dagbok kan hjälpa dig att bli produktiv, hålla reda på viktiga datum och komma ihåg möten. Det bästa är att Canva gör det enkelt att skapa en egen dagbok, med en intuitiv dra och släpp-metod och helt utan dyra designprogram. Nikkis dagbok : hur du gör din egen dagbok / Rachel Renée Russell ; översättning: Ylva Stålmarck.

RELATERADE BÖKOR