Ni vann aldrig : så tog jag mig levande genom högstadiet

Ni vann aldrig : så tog jag mig levande genom högstadiet - Lisa Misslisibell Jonsson, Pernilla Karlsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Misslisibell Jonsson, Pernilla Karlsson
DIMENSIONERA
8,81 MB
FILNAMN
Ni vann aldrig : så tog jag mig levande genom högstadiet.pdf
ISBN
2580734062825

BESKRIVNING

En berörande och viktig bok om mobbning, utsatthet och att inte få vara den man är.”Av någon anledning har folk alltid haft svårt för mig.” För den som följer Misslisibell på Youtube eller Instagram kan det tyckas vara ett konstigt uttalande. I sociala medier syns ju en glad och sprallig tjej som sorglöst berättar om allt från smink till godis och sin kärlek till hästar. Men det man inte ser på ytan är det som har präglat Lisa Jonssons liv allra mest, det som gjorde hennes vardag till en plåga under hela högstadiet.För Lisa var skolan rena helvetet. Ju mer populär hon blev på Youtube, desto värre blev det i vardagen. Utfrysning, skitsnack och näthat blev en daglig verklighet när vännerna plötsligt vände henne ryggen. Det gick så långt att hon fick byta skola - men även där blev det problem. Här berättar Lisa om sin erfarenhet av mobbning och dess konsekvenser, och om hur fansen blev räddningen när allt annat brast.Hon skriver även om vad mobbning är, om näthat och psykisk ohälsa, samt vad man kan göra om man själv eller ens barn blir utsatt. Boken är faktagranskad av antimobbningsorganisationen Friends.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 49 kr.

Mail: [email protected] Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet-boken skrevs 2018-09-01 av författaren Pernilla Karlsson. Du kan läsa Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida dagensintegration.se.

RELATERADE BÖKOR