Den stora ordfabriken

Den stora ordfabriken - Agnès de Lestrade, Valeria Docampo | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agnès de Lestrade, Valeria Docampo
DIMENSIONERA
11,78 MB
FILNAMN
Den stora ordfabriken.pdf
ISBN
8096491377651

BESKRIVNING

I ett land där alla ord måste köpas och sedan sväljas för att kunna uttalas bor en pojke vid namn Phileas. Han har inga pengar men behöver ändå ord för att kunna öppna sitt hjärta för den vackra Sibella. Och han verkar behöva en förmögenhet för allt han vill säga till henne!Agnès de Lestrades poetiska berättelse om kärlek och ordens betydelse, med fantasirika och egensinniga illustrationer av argentinska Valeria Docampo, har redan översatts till ett trettiotal språk, belönats med flera priser och firat stora triumfer världen över. Nu utkommer boken äntligen på svenska! För översättningen står den prisbelönta översättaren Marianne Tufvesson.

Agnès de Lestrade (f. 1964) är en prisbelönt fransk barnboksförfattare som sedan debuten 2003 gett ut över hundra böcker i flera olika genrer som spänner hela vägen från enkla, inte sällan poetiska berättelser till svåra teman som hjärttransplantation, ... Mer information om Den stora ordfabriken; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Ludvika Folkbibliotek för att reservera denna titel.

Av: Frensborg, Maria 169481 Carl Barks Ankeborg: 1948-1949, Sheriffen i Kuliga dalen och andra historier Veterinären som var rädd för hundar. Av: Klintwall, Lars 150260 Förskolorna får lång lånetid, 8 veckor, på barnböcker.

RELATERADE BÖKOR