Anrop från inre rymden

Anrop från inre rymden - Elin Nilsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Nilsson
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
Anrop från inre rymden.pdf
ISBN
5894798877397

BESKRIVNING

Nominerad till Augustpriset 2017! Anrop från inre rymden är en samling berättelser i gränslandet mellan barndom och tonår. Om kärlek. Vänskap. Konflikter och lojaliteter. Kort sagt om livet och dess möjligheter och utmaningar.I berättelsen För andra får vi en inblick i den första förälskelsens bråddjup då den namnlösa tjejen för första gången kysser sin stora kärlek och inser att ingenting mer kommer att vara sig likt. I Svett-Jesus möter vi ett stökigt klassrum och Olle och Adnan som blivit ovänner över en struntsak. Och i Sjung då tittar Isaks storebror på utan att säga något när Isak blir hånad av coola Nessa. Nessa som han är hemligt förälskad i. Men går det verkligen att vara kär i någon som är så elak?Elin Nilsson om den nya boken:Jag letade efter situationer som skavde, på det ena eller andra sättet. Om kompisar som inte längre är kompisar. Om kompisar som blir kompisar igen. Om syskon som behöver en. Om syskon som man själv behöver. Om att vara kär utan att få något tillbaka. Om föräldrar som behöver en. Om att behöva sig själv. Om inre rymdar som vecklar ut sig."En femma till den här boken (...) en otroligt fin och skarpt skriven novellsamling" Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT"Det är novellkonst på hög nivå. Den ger mig gåshud." Emma Holm, Dagens Nyheter "Det som gör den här novellsamlingen så bra är Nilssons förmåga att återge hur alldagliga händelser blir till de viktigaste ögonblicken, de som etsar sig fast och blir ihågkomna." Bokkoll.se "Hur bra som helst" Bladen brinner"Obligatorisk högläsning med efterföljande diskussion i alla mellanstadieklasser 2018!" Jenny Byström, Folkbladet

I berättelsen För andra får vi en inblick i den första förälskelsens b... Anrop från inre rymden är en samling berättelser i gränslandet mellan barndom och tonår. Om kärlek.

Konflikter och lojaliteter. Kort sagt om livet och dess möjligheter och utmaningar. Anrop från inre rymden.

RELATERADE BÖKOR