Tummen upp! Mål i matte Kartläggning åk 1

Tummen upp! Mål i matte Kartläggning åk 1 - Pia Eriksson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia Eriksson
DIMENSIONERA
11,27 MB
FILNAMN
Tummen upp! Mål i matte Kartläggning åk 1.pdf
ISBN
4784416861869

BESKRIVNING

Räkna med att klara målenMed Tummen upp! Mål i matte säkerställer du dina elevers möjligheter att klara målen i åk 3. Materialet består av ett kartläggningshäfte för åk 1, ett kartläggningshäfte för åk 2 och ett kartläggningshäfte för åk 3 samt en lärarpärm för uppföljning av innehållet i samtliga häften.Läs merMålen i åk 3 är nedbrutna på en rimlig och väl avvägd nivå i varje häfte och för varje årskurs. Innehållet harmonierar, förutom med kraven i målen i åk 3, även med de nationella proven i åk 3 och vad som kommit fram i den internationella TIMSS-rapporten. Läs om rapporten på Skolverkets hemsidaGenom att låta eleverna göra uppgifterna i ett kartläggningshäfte fångar du tidigt upp vad du ska lägga tonvikt på i undervisningen. I lärarhandledningen får du, förutom facit till varje uppgift, även tips och kommentarer om hur du ska fördjupa undervisningen, en bedömningsmall samt ett tränings- och reparationsmaterial (kopieringsunderlag) så att du kan ge eleverna både variation på övningar och extra träning.

Materialet består av ett kartläggningshäfte för åk 1, ett kartläggningshäfte för åk 2 och ett kartläggningshäfte för åk 3 samt en lärarpärm för uppföljning av innehållet i samtliga häften. Räkna med att klara målen Med Tummen upp! Mål i matte säkerställer du dina elevers möjligheter att klara målen i åk 3. Materialet består av ett kartläggningshäfte för åk 1, ett kartläggningshäfte för åk 2 och ett kartläggningshäfte för åk 3 samt en lärarpärm för uppföljning av innehållet i samtliga häften. Köp 'Tummen upp! Mål i matte Kartläggning åk 1' nu.

Tummen upp! Bild kartläggning åk 6 kan med fördel användas som förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i ... Kartläggningen ger dig en uppfattning om vad eleven kan i ämnet - ett utgångsläge inför planering och genomförande av undervisningen. Syftet är att få en bild av vilka områden av kursplanen eleven kan visa upp kunskaper i, snarare än att beskriva kunskaperna utifrån de olika nivåerna i kunskapskraven. Tummen upp! hjälper dig att kartlägga elevernas kunskaper mot kunskapskraven och att sätta in punktinsatser där de mest behövs.

RELATERADE BÖKOR