Rymdskurkarna

Rymdskurkarna - Christer Fuglesang | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christer Fuglesang
DIMENSIONERA
4,74 MB
FILNAMN
Rymdskurkarna.pdf
ISBN
9919890604945

BESKRIVNING

Dags för syskonen Markus och Mariana att följa med farbror Albert på rymdäventyr igen. I sitt teleskop har farbrodern sett ett främmande asteroid-liknande föremål sväva runt i vårt solsystem -- ett föremål som innehåller något som kanske skulle kunna rädda världen ifrån klimathotet.Men blir det det den spänningsökande trion eller rymdskurkarna som hittar dit först? Och hinner de hem till julafton?Rymdskurkarna är astronauten Christer Fuglesangs sjätte bok i serien om Markus, Mariana och farbror Albert. Syskonen och deras uppfinningsrika farbror kan ni läsa mer om i Rymdresan, Sifferplaneten, Vattenvärlden, Det svarta hålet och Schackjakten.

Dags för syskonen Markus och Mariana att följa med farbror Albert på rymdäventyr igen. I sitt teleskop har farbrodern sett ett ... Rymdskurkarna - Markus och Marianas äventyr med farbror Albert Av Christer Fuglesang, Fri tanke förlag.

Likadana kläder har dom också, så man knappt ser vem som är vem. Men smarta är Rymdskurkarna är astronauten Christer Fuglesangs sjätte bok i serien om Markus, Mariana och farbror Albert.

RELATERADE BÖKOR