Rätt och fel : en bok för barn om att välja rätt

Rätt och fel : en bok för barn om att välja rätt - Lisa O. Engelhardt | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa O. Engelhardt
DIMENSIONERA
3,1 MB
FILNAMN
Rätt och fel : en bok för barn om att välja rätt.pdf
ISBN
7147156292418

BESKRIVNING

Barn föds inte med kunskapen om vad som är rätt och fel. Men på något sätt, hoppas vi att med tiden kunna hjälpa dem med att bli omtänksamma, ansvarstagande och respektfulla vuxna.Den här praktiska boken för barn är ett ovärderligt verktyg för att kunna leda barn på resan för moralisk utveckling. Genom ett konkret språk och realistiska exempel behandlar den ämnen som ärlighet, grupptryck och hur man ska kunna skilja på vad som är rätt och fel. Den visar också för barn hur man går längre än att bara göra det som är rätt till att göra det som är snällt och gott.Du och ditt barn kommer att upptäcka hur lätt det är att inleda diskussioner med hjälp av den här enastående boken.

Genom ett konkret språk och realistiska exempel behandlar den ämnen som ...

Men på något sätt, hoppas vi att med tiden kunna hjälpa dem med att bli omtänksamma, ansvarstagande och respektfulla vuxna. Den här praktiska boken för barn är ett ovärderligt verktyg för att kunna leda barn på resan för moralisk utveckling. I tider präglade av envis faktaresistens, brist på källkritik och snäva åsiktskorridorer är det viktigare än någonsin att tänka kritiskt och skilja på åsikter och fakta.

RELATERADE BÖKOR