Jag lär mig vilda djur

Jag lär mig vilda djur - Ingela P Arrhenius | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingela P Arrhenius
DIMENSIONERA
3,9 MB
FILNAMN
Jag lär mig vilda djur.pdf
ISBN
4963164598965

BESKRIVNING

Lär dig om vilda djur i världen. En aktivitetsbok med roliga pyssel och spännande fakta. I Jag lär mig vilda djur får du skriva, rita och klura samtidigt som du lär dig mer om djur i det vilda. Vilka djur lever i djungeln och vilka hittar man på savannen? Var hittar man lemurerna och vad kännetecknar ökendjur egentligen? Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius. I boken finns även ett ark med klistermärken. Perfekt för alla vetgiriga!

Finns i lager. Köp Måla vilda djur : Djur och mönster att färglägga av Ingela P Arrhenius på Bokus.com. Jag lär mig är en serie om 6 aktivitetsböcker från 4 år och uppåt.

Här får du skriva, rita och klura. Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius och utformade i samråd med pedagoger.

RELATERADE BÖKOR