Ingen bil ingen krokodil

Ingen bil ingen krokodil - Karin Palmquist, Jenny Lindqvist | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Palmquist, Jenny Lindqvist
DIMENSIONERA
6,90 MB
FILNAMN
Ingen bil ingen krokodil.pdf
ISBN
9518725243075

BESKRIVNING

Varje vardagsmorgon promenerar pappa och Viggo till förskolan. Det är mörkt, kallt och tidigt. Men pappa vet hur morgonpromenaden blir ett äventyr! Vid varje övergångsställe stannar de och tittar noga åt båda hållen. Först åt vänster, sedan åt höger, och så åt vänster igen. Och sen - Ingen bil, ingen krokodil! Varje morgon får Viggo sällskap av en pingvin i limousine, en jak på ett flak och en schimpans i ambulans. Pappa är världsbäst på rim! Men en morgon är det Viggo som överraskar pappa   Ingen bil, ingen krokodil är en bilderbok om att leka med ord, förlora sig i fantasin och att göra varje dag till ett äventyr.

Det är mörkt, kallt och tidigt. Men pappa vet hur morgonpromenaden blir ett äventyr ... Mer information om Ingen bil, ingen krokodil; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Emmaboda för att reservera denna titel.

Rimmet innehåller ett gulligt djur och på bilderna kan man skymta just de djuren i bakgrunden. Ingen bil, ingen krokodil av Palmquist, Karin: Varje vardagsmorgon promenerar pappa och Viggo till förskolan. Det är mörkt, kallt och tidigt.

RELATERADE BÖKOR