Så blir du bra på matte

Så blir du bra på matte - Carol Vorderman | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carol Vorderman
DIMENSIONERA
9,47 MB
FILNAMN
Så blir du bra på matte.pdf
ISBN
2606528837369

BESKRIVNING

Barnens första hjälpen-bok i matte. I denna uppslagsbok förklaras matematiken på ett tydligt och enkelt sätt med många pedagogiska bilder. Boken vänder sig direkt till barnen och med många praktiska exempel från verkligheten vill den visa barnen betydelsen av och meningen med matte. Så blir du bra på matte är är en uppslagsbok och en riktig mattebibel som man kan vända sig till om man vill kolla upp något, få en extra genomgång av t.ex. en uppställning eller ha som stöd bredvid den vanliga matteboken. Boken är rikligt illustrerad och ger barnen perspektiv på matematiken. Målet här är att hjälpa barnen att upptäcka mattens roliga sidor och även hjälpa dem förstå i vilka konkreta situationer de kommer att få användning för sina mattekunskaper. Varje nytt ämne inledes med färgstarka bilder, praktiska exempel från verkligheten och fascinerande fakta. Det gör matten rolig och enkel och därför är den här boken idealisk som uppslagsbok om man undrar över något, om man råkar vara en motvillig matematiker eller om man behöver repetera inför ett prov eller början av terminen. I Så blir du bra på matte förklaras allt kortfattat och enkelt så att även de mer utmanande områdena av matematiken blir förståeliga.

Här får du bland annat lära dig de fyra räknesätten, geometri, statistik och algebra. Boken innehåller: räkneexempel med tydliga förklaringar till varje steg pedagogiska illustrationer som gör mat... Quiz.Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst.

Köp. 49 ... Så blir du bra på matte är är en uppslagsbok och en riktig mattebibel som man kan vända sig till om man vill kolla upp något, få en extra genomgång av t.ex.

RELATERADE BÖKOR