Halvans pysselväska

Halvans pysselväska - Arne Norlin | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arne Norlin
DIMENSIONERA
11,71 MB
FILNAMN
Halvans pysselväska.pdf
ISBN
9411356053691

BESKRIVNING

Pyssla och läs, var du än är!En liten miniresväska som rymmer stor underhållning för alla tillfällen. Den är liten och lätt och är perfekt att ta med på resan, i bilen, på flyget, på tåget, på semestern etc.Med den här pysselväskan får barnen många roliga och mysiga stunder med Halvan! Pyssla, läs och pussla om och om igen. Väskan kan även användas till att fylla med pennor och andra små roliga saker. Dessutom den bästa kalaspresenten!Halvan pysselväska innehåller 3 aktivitetsböcker, 1 berättelse och 1 pussel i miniformat. Små kvalitetsböcker för barn mellan 3 till 6 år.

Smyckeskrinet har en söt figur som dansar till musiken. Mer information Till butik.

Köp boken Halvans pysselväska av Arne Norlin (ISBN 9789129704433) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR