Godnatt allihop

Godnatt allihop - Chris Haughton | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Chris Haughton
DIMENSIONERA
6,26 MB
FILNAMN
Godnatt allihop.pdf
ISBN
5167350500996

BESKRIVNING

Solen går ner och alla är sömniga. Mössen är sömniga, hararna är sömniga och rådjuren är sömniga. Till och med Stora björn är sömnig.- Men jag är inte sömnig, säger Lilla björn.Godnatt allihop utkom första gången 2016. Det är en charmig och finurlig godnattsaga av Chris Haughton, en av de internationellt mest uppmärksammade bilderboksskaparna idag. Bland hans andra böcker finns även favoriterna Mamma borta, Schh! Vi har en plan och Åh nej, Bruno! utgivna på svenska."Den genomgående sömnigheten är uttrycksfullt rolig (och smittande!), med trötta ögonlock och hängande öron på alla utom Lilla Björn, och färgsättningen är rena explosionen, en solnedgång i lysande färger."Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Så jag måste sova nu.. Länkar med en tänkvä... God natt allihop av Chris Haughton, i hård kartong 2018 (Lilla Piratförlaget) Färg, klippmontage, humor och sömninghet i fin kombo! Alla djuren är trötta utom Lilla Björn som till slut också somnar.

nginx "Godnatt allihop" av Chris Haughton (i översättning av Gunilla Halkjaer Olofsson) är en väldigt mysig godnattsaga. Dessutom är den både snygg och härligt färgsprakande.

RELATERADE BÖKOR