Gittan och fårskallarna

Gittan och fårskallarna - Pija Lindenbaum | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pija Lindenbaum
DIMENSIONERA
8,45 MB
FILNAMN
Gittan och fårskallarna.pdf
ISBN
3041876211466

BESKRIVNING

Gittan är på semester och bor på hotell med mamma och pappa. På hotellet finns inga barn och ingen sandlåda. Bara vuxna som pratar ”spraschen-spräschen”, går i baddräkt hela dagen och hoppar bomben i poolen. Gittan smiter iväg från hotellet. I närheten hittar hon en fin strand med härlig sand att gräva i och en ö där hon upptäcker fem små får... Från 4 år. Pija Lindenbaums förra bok Gittan och gråvargarna tilldelades Augustpris för bästa barnbok 2000.

Loading ... Innehåller småfilmerna "Gittan och gråvargarna", "Gittan och fårskallarna" och "Gittan och älgbrorsorna". Claire Wikholm läser "Gittan och gråvargarna" av Pija Lindenbaum som vann Augustpriset år 2000. Idag skippade vi fredagsdicot för Gittans skull.

Köp. Börja prenumerera och få 50% rabatt.

RELATERADE BÖKOR