Djärva djur

Djärva djur - Nick Arnold | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nick Arnold
DIMENSIONERA
4,56 MB
FILNAMN
Djärva djur.pdf
ISBN
4076997091336

BESKRIVNING

Välkommen till djurens spännande värld! Läs om:- gamla tiders ormbettskurer- hur djuren kan kamouflera sig- den fantastiska, trädklättrande fisken- hur vampyrfladdermusen gör när den suger blod.Ta reda på mer om djurens jaktmetoder och märkliga matvanor, om hur de tar hand om sina ungar och hur man kan bli vän med en gorilla. Lär känna några riktigt envisa naturforskare - och en samling extremt giftiga ormar. Fullspäckad med illustrationer, frågesporter och ovanliga faktarutor blir det inget hästjobb att ta sig igenom Djäva djur!I serien Förfärliga Fakta har Nick Arnold även skrivit "Blod, ben och baciller" (2005), "Kaotisk kemi" (2005), "Krafter att räkna med" (2006) och "Fula kryp" (2007).

Ett rovdjur med stora fötter. Djuren som bor i den frusna vildmarken uppskattar naturens stillhet och vördnadsvärda skönhet, precis som vi människor. Den iskalla naturen är oförsonlig.

Norske Erlend Loe är en humoristisk författare som har gett mig många goda skratt. Men när jag läser hans senaste "Djuren i Afrika" sätter jag efter ett tag skrattet i halsen.

RELATERADE BÖKOR