Bära eller brista, 2 uppl : Kommunikation och relationer i arbetet med människor

Bära eller brista, 2 uppl : Kommunikation och relationer i arbetet med människor - Odd Harald Røkenes, Per-Halvard Hansson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Odd Harald Røkenes, Per-Halvard Hansson
DIMENSIONERA
9,7 MB
FILNAMN
Bära eller brista, 2 uppl : Kommunikation och relationer i arbetet med människor.pdf
ISBN
3091766802611

BESKRIVNING

Kommunikation är grundläggande i arbetet med människor, liksom att kunna skapa bra möten och starka, bärande relationer. God kommunikation och bärande relationer handlar om förmåga att leva sig in i andras världar, att skapa en gemensam upplevelsesfär och att ha modet att ge sig in i situationer som känns svåra. Det kräver också att man reflekterar över sin egen förståelse och sina handlingar, att man inte agerar på ett sätt som kränker andra människors integritet och självbestämmande.Den här boken är ett stöd i den ständigt pågående kunskapsprocess som arbete med människor innebär. Författarna ger en introduktion till kommunikations- och relationsteorier och kopplar sedan begrepp och problem till olika situationer i arbetslivet. Här finns också uppgifter och övningar där teorier och problem konkretiseras ytterligare. Därmed får läsaren möjlighet att mer ingående utforska bokens teman och inspireras till egna reflektioner.I denna reviderade upplaga presenteras ny och aktuell forskning kring kommunikation och relationskompetens. Boken har dessutom utökats med resonemang om mentalisering och mindfulness, om neuroplasticitet, dvs. de förändringar i hjärnan som uppstår som en följd av erfarenheter, liksom om brukarkunskap och brukarmedverkan. Här ryms även mer material som specifikt rör kommunikation inom medicinsk behandling, socialt arbete och pedagogisk verksamhet.Odd Harald Røkenes och Per-Halvard Hanssen är båda psykologer och specialister i klinisk psykologi.Översättning: Melinda HoelstadFackgranskning: Urban Wåhlander

Røkenes, Odd Harald (författare) Hanssen, Per-Halvard (författare) ISBN 9789140650849 1. uppl.

Musse ... Bära eller brista, 2 uppl : Kommunikation och relationer i arbetet med människor av Odd Harald Røkenes, Per-Halvard Hansson Häftad, Svenska, 2016-06-16 449. Köp.

RELATERADE BÖKOR