Anne på egen hand

Anne på egen hand - L. M. Montgomery | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
L. M. Montgomery
DIMENSIONERA
5,71 MB
FILNAMN
Anne på egen hand.pdf
ISBN
3028468468979

BESKRIVNING

Den klassiska bokserien om Anne på Grönkulla har älskats av generationer av läsare sedan den första titeln utkom i början av 1900-talet, och har även rönt stor uppskattning i flera filmatiserade versioner. Nu ges de oavkortade originalböckerna ut på nytt, i varsamt bearbetad översättning.   Anne och Gilbert har äntligen förlovat sig med varandra, men innan giftermålet ska han utbilda sig till läkare och det dröjer ännu ett tag tills deras gemensamma framtid kan börja. Undertiden blir Anne anställd på en skola i Summerside, där hon får kämpa mot såväl en avundsjuk och bitter kollega som ortens mest inflytelserika och fientligt inställda familj. Som tur är finns Marilla kvar på Grönkulla som ett ovärderligt stöd, och Annes egensinne, charm och vänliga hjärta får till slut omgivningen på fall.L.M. MONTGOMERY (1874 1942) föddes på Prince Edward Island i Kanada, och det är också där som historien om Anne tar sin början.   "Nu läser jag om hela Montgomerys serie om Anne och ser alla historierna hon väver in, ett myller av människor och livsöden som hon snabbskissar skickligt, kortfattat och humoristiskt."Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Härlig sommarläsning! Anne och Gilbert har förlovat sig, men innan giftermålet ska Gilbert utbilda sig till läkare och det dröjer ännu ett tag tills deras gemensamma framtid kan börja. Anne på egen hand. av Lucy Maud Montgomery (Bok) Svenska, För barn och unga Fjärde boken om godhjärtade, fantasifulla o rödhåriga Anne som adopteas av ett åldrande syskonpar på Prince Edwards ö i Kanada, trots att de bett om en pojke.

Hoppa till innehåll. Hem; Etikettarkiv: Sjalbarn.

RELATERADE BÖKOR