Teknik 1 Faktabok

Teknik 1 Faktabok - Johnny Frid | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johnny Frid
DIMENSIONERA
6,49 MB
FILNAMN
Teknik 1 Faktabok.pdf
ISBN
2173046848017

BESKRIVNING

Teknik 1 är ett basläromedel i teknik för gymnasiet, anpassat för Gy11. Läromedlet riktar sig till elever på TE.Faktaboken är upplagd för att följa projektarbetets naturliga gång: idé och behovsanalys följs av ritteknik, presentation och prototyptillverkning. Lönsamhetskalkyler, val av tillverkningsmetod och marknadsföring leder till försäljning, och cirkeln sluts med ett resonemang om avveckling och återvinning. Det pedagogiska upplägget ger dina elever en bra bas för fortsatta studier och förståelse för hur tekniska kunskaper används i praktiken. Boken passar dig som:Vill ha ett läromedel som ger eleverna förståelse för hur man arbetar i projekt Vill ha en arbetsbok med varierande elevuppgifter och sammanfattningar av kursens olika delar Ett rikt bildmaterial från lärarmaterialet

Faktaboken är upplagd för att följa projektarbetets naturliga gång: idé och behovsanalys följs av ritteknik, presentation och prototyptillverkning. Teknik 1 är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen med samma namn. Aktuellt innehåll med hög kvalitet Med Teknik 1 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt.

Materialet ger, förutom den grundläggande elläran, en modern och bred introduktion till hur dagens styr- och digital­teknik ... Hur teknik och teknikens attribut könsmärks. Kommunikations-, dator- och nätverksteknik för lärande och förmedling av teknik och information.

RELATERADE BÖKOR