PULS Geografi 4-6 Sverige Grundbok, tredje upplagan

PULS Geografi 4-6 Sverige Grundbok, tredje upplagan - Katarina Olsson, Ingrid Åsgård | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Olsson, Ingrid Åsgård
DIMENSIONERA
11,76 MB
FILNAMN
PULS Geografi 4-6 Sverige Grundbok, tredje upplagan.pdf
ISBN
3403160103409

BESKRIVNING

PULS Geografi Sverige börjar med en beskrivning av vår jord och hur den har förändrats under sin långa historia. Sedan följer kapitel som handlar om naturgeografi, kartor, om att bo i Sverige och Sveriges natur. Boken handlar också om hur vi människor använder och påverkar naturen och varför det är viktigt att återanvända och återvinna. I varje kapitel finns ett fördjupningsuppslag. Sista delen av boken handlar om Sveriges landskap.PULS 46 är ett komplett paket för undervisning i NO, SO och Teknik.Se även PULS Geografi 4-6 Norden och PULS Geografi 4-6 Europa.ArbetsbokArbetsboken i A4-format innehåller uppgifter som eleverna kan arbeta med på egen hand. Uppgifterna är kopplade till grundbokens innehåll och syftar till att utmana elevernas tänkande. Arbetsboken innehåller: * Vad är geografi?* Vår jord* Jordytan förändras* Vi bor i Sverige* Sveriges natur* Återanvändning* Arbeta med svenska landskapKostnadsfritt extramaterialPULS Geografi fortsätter på webben! Här finns extramaterial med elevövningar och facit.DigitalbokPULS Geografi digitalböcker innehåller inlästa texter. Till digitalböckerna finns också filmer som förklarar begrepp och skeenden, bildspel och bildtexter. Efter varje avsnitt finns kunskapskoll med frågor samt interaktiva kartövningar.Prova gratis!Gå in på nok.se/prova så får du en prova på-kod. Den ger möjlighet att själva utforska någon av PULS digitalböcker gratis under 14 dagar.Lärarboken Inspiration, fakta och handledningLärarboken är helt central och består av flera delar. Vår önskan är att de både ska vara ett stöd i vardagen och ge inspiration till dig som pedagog.Till varje uppslag i elevens grundbok får du en mängd tips i lärarboken. Här finns diskussionsfrågor, mer fakta och förslag på uppgifter kopplat till innehållet. Till den del uppgifter finns också kopieringsunderlag. Tanken är att göra arbetet med grundböckerna lätt och omväxlande. Öppna lärarboken och börja undervisa!Studiestöd på modersmålTill PULS Geografi 46 finns det studiestöd på modersmål som riktar sig till nyanlända elever och elever som endast har nybörjarkunskaper i svenska. Det består av en studiehandledning i ljudboksform kopplat läromedlet. Studiestödet är på elevens modersmål och hjälper eleven tillgodogöra sig lärobokens innehåll. För mer information se Inläsningstjänst.

För att få tillgång till den interaktiva boken aktiverar du din k ... I PULS Geografi Norden presenteras de nordiska ländernas natur- och kulturgeografi på samma sätt så att de är lätta att jämföra. I ­boken finns dessutom kapitel om kartor, klimat och hållbar framtid med fokus på energifrågor.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR