Otis bråkar

Otis bråkar - Åsa Mendel-Hartvig, Ane Gustavson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Mendel-Hartvig, Ane Gustavson
DIMENSIONERA
5,88 MB
FILNAMN
Otis bråkar.pdf
ISBN
2244882554515

BESKRIVNING

Stina ska rita en traktor. Det ska Otis med. En röd. Men Stina har den röda kritan. Aldrig blir det Otis tur. Otis bråkar är en berättelse med tvära känslokast som skildrar de små barnens lek och interaktion med stor precision. Som vanligt i böckerna om Otis finns det hög igenkänningsfaktor och största respekt för de starka känslor som kan uppstå i en liten kropp. Böckerna om Otis är underbara! //Sydsvenskan   En efterlängtad uppföljare med oerhört mycket kärlek och värme. //Skånska dagbladet

2.5 6 5 Författare: Åsa Mendel-Hartvig. Finns som e-bok.

God natt alla djur - L Arro; Här är den lilla gården, Här är det lilla huset - B Lindgren; Historien om någon - Å Löfgren; "Otis bråkar" av Åsa Mendel-Hartvig och Ane Gustavsson. Otis bråkar; Text: Åsa Mendel-Hartvig; Ill: Ane Gustavsson; Natur & Kultur; Bilderböckerna om Otis för arvet vidare efter nyligen avlidna Gunilla Woldes Totte-serie och Barbro Lindgrens böcker om Max.

RELATERADE BÖKOR