Måla mini. Sjöjungfrur

Måla mini. Sjöjungfrur Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,19 MB
FILNAMN
Måla mini. Sjöjungfrur.pdf
ISBN
4977161169576

BESKRIVNING

Små block med många fina bilder att färglägga.Lätta att ta med sig.Prova olika pennor och färgkombinationer och använd din fantasi för att göra bilderna så färgsprakande du bara kan.

Men har färgen börjat flagna eller rost brutit igenom, är det ändå viktigt att du gör jobbet. När du väl slipar och målar märker du säkert att det är ett trevligt målningsjobb. En mala består av 108 pärlor och oftast en gurupärla, en tofs eller ett hänge som avslut.

De sjöjungfrur är kvinnor och flickor som lever kroppen av en fisk i havet, kommer från legenderna och man tror att förvirringen av seglarna med vattenlevande djur. Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

RELATERADE BÖKOR