Förrädarna

Förrädarna - Camilla Lagerqvist | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Lagerqvist
DIMENSIONERA
9,73 MB
FILNAMN
Förrädarna.pdf
ISBN
5022980233930

BESKRIVNING

Nu ska ni göra precis som jag säger, annars kommer jag att använda den här. Han rörde på pistolen. Jag har ljuddämpare på den och skjuter jag genom sätet så kommer ingen att höra skottet.Plötsligt är Ben försvunnen. Ingen vet vart han har tagit vägen och allt Hilde och Maja har att gå på är ett kuvert som det står Furudal på. Vad finns i Furudal och vad gör Ben där?Det visar sig att Ben letar efter sin pappa, som har förts bort av ett par mystiska män. Den norska motståndsrörelsen har grävt ner minor för att spränga ett tyskt vapenlager och planen är att tvinga Bens pappa att avslöja var. Det blir Svarta rosornas uppdrag att stoppa männen och hitta Bens pappa, innan de tar sig över den norska gränsen.En hisnande resa, på ett tåg som går i full fart mot Norge, där nazisterna styr och där alla motståndsmän riskerar att avrättas.Tredje delen i serien Svarta rosorna. Lättläst, spännande, viktig!

Skriv en recension. Läs vår policy för recensioner och omdömen.

Fri frakt vid köp över 149:- för medlemmar. 150 sidor; 2015; Nu ska ... Förrädarna av Baldacci, David : Oliver Stone, ledare för den mystiska grupp som kallar sig Kamelklubben, är både fruktad och respekterad av dem som korsar hans väg.

RELATERADE BÖKOR