Drömslottet

Drömslottet - L. M. Montgomery | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
L. M. Montgomery
DIMENSIONERA
5,49 MB
FILNAMN
Drömslottet.pdf
ISBN
2493817612457

BESKRIVNING

Den klassiska bokserien om Anne på Grönkulla har älskats av generationer av läsare sedan den första titeln utkom i början av 1900-talet, och har även rönt stor uppskattning i flera filmatiserade versioner. Nu ges de oavkortade originalböckerna ut på nytt, i varsamt bearbetad översättning.   En solig septemberdag i Grönkullas härliga trädgård gifter sig till slut Anne med sin Gilbert. Snart därefter flyttar de in i ett litet hus vid havet Drömslottet och börjar sitt lyckliga liv tillsammans. Men nya prövningar väntar och det nygifta paret drabbas också av en stor sorg. Kan Marilla hjälpa Anne att gå vidare? Samtidigt får Gilbert fatta svåra beslut som läkare och hans viktiga arbete ställer honom och Anne inför ett vägskäl.   L.M. MONTGOMERY (1874 1942) föddes på Prince Edward Island i Kanada, och det är också där som historien om Anne tar sin början.   "Nu läser jag om hela Montgomerys serie om Anne och ser alla historierna hon väver in, ett myller av människor och livsöden som hon snabbskissar skickligt, kortfattat och humoristiskt."Lotta Olsson, Dagens Nyheter  "en utomordentlig läsupplevelse, ja, en page turner [...] Anne är en fantastisk bekantskap"Carl-Johan Malmberg, Svenska Dagbladet, om första boken i serien

Reservationer i kö: 0 Se Drömmen om slottet Säsong 1, Avsnitt 2. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app.

Vi får följa familjens nya liv på slottet, inspireras och fascineras, ta del av framgångar och motgångar. Streama Drömmen om slottet direkt på webben och i våra appar. Se hela programmet och mycket mer på TV4 Play! Drömslottet (originaltitel: Anne's House of Dreams) är Lucy Maud Montgomerys femte bok i serien om Anne på Grönkulla, första gången publicerad på engelska 1917 och på svenska 1918.

RELATERADE BÖKOR