Caminando 1 Lärobok Digital, fjärde upplagan

Caminando 1 Lärobok Digital, fjärde upplagan - Elisabet Waldenström, Ninni Westerman, Åsa Bretz, Åsa Gustafsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elisabet Waldenström, Ninni Westerman, Åsa Bretz, Åsa Gustafsson
DIMENSIONERA
8,98 MB
FILNAMN
Caminando 1 Lärobok Digital, fjärde upplagan.pdf
ISBN
8577679935477

BESKRIVNING

Alla elever ska klara kursenCaminando har tydliga mål och delmål. Böckerna bygger språket steg för steg med beprövad metodik och mycket repetition så att alla elever ska klara kursen. Det finns stöttande verktyg och möjlighet att arbeta formativt i varje enhet. Fokus på kommunikationUnikt för Caminando är att människor och miljöer är autentiska. Texterna ger nyanserade insikter om livet i den spansktalande världen. Uppgifterna är kommunikativa. Här finns gott om hörövningar, frasträning och rollspel som skapar aktivitet och engagemang.I digitalboken finns inlästa texter, hörövningar och webbövningar på ett och samma ställe.

artikelnummer 978-91-27-44210-8. Skickas inom 24 helgfria timmar.

Caminandostår för trygghet och kvalitet i klassrummet och innehåller allt dina elever behöver för att lära sig spanska. 2017, Häftad. Köp boken Caminando 4 Lärobok inkl ljud, fjärde upplagan hos oss! Caminando - nya upplagan är komplett! Caminando står för trygghet och kvalitet i klassrummet.

RELATERADE BÖKOR