PULS Geografi 4-6 Norden Tredje uppl Grundbok

PULS Geografi 4-6 Norden Tredje uppl Grundbok - Katarina Olsson, Ingrid Åsgård | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Olsson, Ingrid Åsgård
DIMENSIONERA
8,65 MB
FILNAMN
PULS Geografi 4-6 Norden Tredje uppl Grundbok.pdf
ISBN
5209595565628

BESKRIVNING

I PULS Geografi Norden presenteras de nordiska ländernas natur- och kulturgeografi på samma sätt så att de är lätta att jämföra. I ­boken finns dessutom kapitel om kartor, klimat och hållbar framtid med fokus på energifrågor. Varje kapitel har fördjupningsuppslag. Till grundboken finns både arbetsbok och lärarbok.PULS 46 är ett komplett paket för undervisning i NO, SO och Teknik.Se även PULS Geografi 4-6 Sverige och PULS Geografi 4-6 Europa. ArbetsbokArbetsboken i A4-format innehåller uppgifter som eleverna kan arbeta med på egen hand. Uppgifterna är kopplade till grundbokens innehåll och syftar till att utmana elevernas tänkande. Arbetsboken innehåller:* Geografi, beskrivning av jorden* Kartor* Vi bor på Norra halvklotet* Norden befolkas* Nordens länder* Hållbar framtidKostnadsfritt extramaterialPULS Geografi Norden fortsätter på webben! Här finns kostnadsfritt extramaterial med elevövningar och facit.DigitalbokPULS Geografi digitalböcker innehåller inlästa texter. Till digitalböckerna finns också filmer som förklarar begrepp och skeenden, bildspel och bildtexter. Efter varje avsnitt finns kunskapskoll med frågor samt interaktiva kartövningar.Prova gratis!Gå in på nok.se/prova så får du en prova på-kod. Den ger möjlighet att själva utforska någon av PULS digitalböcker gratis under 14 dagar.Lärarboken Inspiration, fakta och handledningLärarboken är helt central och består av flera delar. Vår önskan är att de både ska vara ett stöd i vardagen och ge inspiration till dig som pedagog.Till varje uppslag i elevens grundbok får du en mängd tips i lärarboken. Här finns diskussionsfrågor, mer fakta och förslag på uppgifter kopplat till innehållet. Till den del uppgifter finns också kopieringsunderlag. Tanken är att göra arbetet med grundböckerna lätt och omväxlande. Öppna lärarboken och börja undervisa!Studiestöd på modersmålTill PULS Geografi 46 finns det studiestöd på modersmål som riktar sig till nyanlända elever och elever som endast har nybörjarkunskaper i svenska. Det består av en studiehandledning i ljudboksform kopplat läromedlet. Studiestödet är på elevens modersmål och hjälper eleven tillgodogöra sig lärobokens innehåll. För mer information se Inläsningstjänst.

Arbetsboken i A4-format innehåller uppgifter som eleverna kan arbeta med på egen hand. Uppgifterna är kopplade till grundbokens innehåll och syftar till att utmana elevernas tänkande. PULS Geografi 4-6 Norden Grundbok Interaktiv tredje upplagan (Övrigt format, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! August Strindbergs lilla katekes för underklassen = Liten katekes för de ännu vanmäktiga August Strindberg pdf PULS Geografi 4-6 Norden Tredje uppl Grundbok.

Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. PULS Geografi 4-6 Europa Grundbok, tredje upplagan 277kr Gå till butik PULS Geografi Europa beskriver först vår världsdel ur ett geografiskt helhetsperspektiv. Sedan följer en fördjupad genomgång av Europa uppdelad i fem olika områden: Östersjöländerna, Västra Europa, Östra Europa, Centrala Europa och Södra Europa. I PULS Geografi Norden presenteras de nordiska ländernas natur- och kulturgeografi på samma sätt så att de är lätta att jämföra.

RELATERADE BÖKOR