Professor Astrokatts rymdraketer

Professor Astrokatts rymdraketer - Dr. Dominic Walliman, Avalon Nuovo | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dr. Dominic Walliman, Avalon Nuovo
DIMENSIONERA
9,48 MB
FILNAMN
Professor Astrokatts rymdraketer.pdf
ISBN
1794699911083

BESKRIVNING

Visste du att när du tittar upp mot himlen på natten är det rymden som du ser? Eller att de första levande varelserna som reste i rymden var bananflugor? Följ med Professor Astrokatt på ett raketäventyr och ta reda på hur man färdas i rymden, hur en raket fungerar och hur det gick till när Apollo 11 landade på månen. Lär dig om rymdresornas historia, kända rymdfärjor och om framtida raketer som kanske kommer kunna ta dig till Mars. Professor Astrokatts rymdraketer är en bok i samma utförande som Professor Astrokatts solsystem.

Nyhetsbrev. Jag vill ha SF-Bokhandelns veckobrev med nyheter varje fredag.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Professor Astrokatts rymdraketer av Dr Dominic Walliman, Avalon Nuovo.

RELATERADE BÖKOR