Juno och Jillis flyttar

Juno och Jillis flyttar - Anna Bjelkholm, Mia Olofsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Bjelkholm, Mia Olofsson
DIMENSIONERA
9,48 MB
FILNAMN
Juno och Jillis flyttar.pdf
ISBN
5450589421765

BESKRIVNING

Juno bor med sin familj och goseråttan Jillis i ett högt lägenhetshus. Från Junos fönster ser man långt och alla kompisarna bor nära. Men så en dag skall de plötsligt flytta, allt ska packas ner och följa med till nya huset. Kuddar, leksaker och sängen ska visst med, men inte badkaret. Vem skall bada i det nu, när Jillis inte kan. Kommer allt att bli annorlunda nu? Och vad händer med kompisarna på förskolan?En berättelse om att flytta och hur det kan kännas för de yngre familjemedlemmarna.

"Juno bor med sin familj och goseråttan Jillis i ett högt lägenhetshus. Från Junos fönster ser man långt och alla kompisarna bor nära.

Men så en dag skall de plötsligt flytta, allt ska packas ner och följa med till nya huset. Juno och JillIis flyttar av Anna Bjelkholm & Mia Olofsson. Utgiven på Rabén&Sjögren.

RELATERADE BÖKOR