Jag är ju så jävla easy going

Jag är ju så jävla easy going - Jenny Jägerfeld | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Jägerfeld
DIMENSIONERA
6,93 MB
FILNAMN
Jag är ju så jävla easy going.pdf
ISBN
9929038507574

BESKRIVNING

Av författaren till "Här ligger jag och blöder", vinnare av Augustpriset 2010.Joannas hjärna är ett nöjesfält vid högsäsong, ett analogt twitter. Man kan också kalla det för adhd, och så länge hon äter sin medicin så är det inget större problem. I alla fall inte jämfört med att ha en mamma som förgäves försöker skriva en ny roman, och en pappa som apatiskt sitter framför teven. Och inte jämfört med att inte ha råd med ny medicin. Och därför lura en knarklangare på pengar. Och bli påkommen och mordhotad. Vilket inte är någonting alls, jämfört med att vara kär. I Audrey."Jag är ju så jävla easy going" är en roman för unga vuxna, full av svart humor, action och överraskande vändningar. Liksom i "Här ligger jag och blöder", som belönades med Augustpriset 2010, står en smart, verbal och inte helt socialt anpassad ung kvinna i händelsernas centrum.

Åsa Warnqvist. Publicerad 2013-10-07 16.49.

Joanna bor med sin pappa som har diagnosticerad depression och sin mamma som har starka ambitioner till en författarkarriär, men trots detta en snål inkomst. Jag är ju så jävla easy going. av Jenny Jägerfeld (Bok) Svenska, För barn och unga Joanna är en gymnasietjej med ADHD.

RELATERADE BÖKOR