Hej alla monster!

Hej alla monster! - Jenny Bergman, Alexander Jansson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Bergman, Alexander Jansson
DIMENSIONERA
12,24 MB
FILNAMN
Hej alla monster!.pdf
ISBN
5586455749298

BESKRIVNING

I Hej alla monster möts författaren Jenny Bergman och konstnären Alexander Jansson i en värld där allt är möjligt och där barnet har makten. Följ med djupt in i skogen, och säg hej till alla monster!"Mamma är jättesnäll, mjuk, trygg och varm. Men på kvällen när man ska sova blir ju allt så tråkigt. Tänk om man kunde vandra in i de mörka sagornas värld, med monster, troll, spöken och hungriga vargar! ... Jenny Bergmans text är poetisk och drömsk. ... Bilderna är både väldigt vackra och kusliga, men aldrig för hemska. Det är en spännande och fin bok för de mindre barnen som vill bli alldeles lagom uppskrämda." BibliotekstjänstMan kan tro att jag är ett vanligt barnoch du en vanlig vuxenatt vi gör vanliga saker varje daggår till dagis, dricker kaffe. Man kan tro detfast då vet man ingentingom hur saker kan förändraspå ett ögonblickifall jag bestämmer det.

Då lurar vargar och spöken lurar i skogen, och till och med mamma blir elak. Blir allt FÖR läskigt går det ju att springa hem.

Men när barnet får bestämma går de på nattliga monsterpromenader. Då lurar vargar och ... Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

RELATERADE BÖKOR