Greja och rita med UppfinnarJohanna

Greja och rita med UppfinnarJohanna - Ann-Christine Magnusson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ann-Christine Magnusson
DIMENSIONERA
4,26 MB
FILNAMN
Greja och rita med UppfinnarJohanna.pdf
ISBN
8223898175427

BESKRIVNING

UppfinnarJohanna älskar att klura, pyssla och uppfinna!I hennes pysselbok hittar du massor att greja med.Du kan rita din egen uppfinning, lösa korsord, färglägga och fantisera.Dessutom finns det både en klippdocka och en sprattelfigur!Baserad på de älskade böckerna om UppfinnarJohanna!OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre!  

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepri. 129 kr.

Ogiltigt värde. Du kommer bli meddelad när produkten finns i lager. Greja och rita med UppfinnarJohanna 79 kr Om butiken.

RELATERADE BÖKOR