Bums Läsförståelse åk 6 texter

Bums Läsförståelse åk 6 texter - Ulrika Wendéus | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulrika Wendéus
DIMENSIONERA
11,36 MB
FILNAMN
Bums Läsförståelse åk 6 texter.pdf
ISBN
4405126189479

BESKRIVNING

Allt du behöver i svenskanMed Bums kan du vara trygg i att få du med allt i din svenskundervisning. Du ser hela tiden vilket centralt innehåll du jobbar med och du får stöd för bedömningen i årskurs 6.Läs merTäcker allt i kursplanenBums är verkligen ett läromedel som tar kursplanen på allvar. Du ser hela tiden vilket centralt innehåll du jobbar med, och du får stöd för bedömningen i årskurs 6! Som bonus väcker du elevernas nyfikenhet med den lekfulla formgivningen. I grundboken arbetar ni gemensamt med texter och tillhörande frågeställningar, medan eleverna arbetar individuellt i övningsboken. Här finns frågor och uppgifter baserade på grundboken, på fakta-, förståelse- och analysnivå. Extra träning finns i det digitala elevmaterialet. I lärarmaterialet hittar du tips och idéer om hur du kan arbeta med bokens kapitel och även material för fördjupning.Pedagogisk planLängst ner på varje sida i böckerna (fr.o.m. åk 5) står vilket moment ur det centrala innehållet som eleverna jobbar med. Det hjälper dig i din planering och eleverna i att förstå vad de tränar. Vi har även tagit fram en pedagogisk plan som visar var i Bums du hittar vilket moment ur det centrala innehållet.Komponenter i serien- Digital (elevlicens) och Digital (lärarlicens) för undervisning som utgår från digitala läromedel.För undervisning grundad i lärobok:- Grundbok med texter och frågeställningar till hela centrala innehållet- Övningsbok som ger förståelse på både bredden och djupet- Digital Lärare med allt undervisningsmaterial- Digitalt övningsmaterial (elevlicens) med interaktiva övningarOm författarnaHippas Eriksson har författat läromedel i svenska och svenska som andraspråk för både barn och vuxna. Hon har tidigare arbetat som svensklärare.Inger Strömsten är författare till ett flertal läromedel och arbetar som redaktör på Svenska Akademien.Ulrika Wendéus är lärare, läromedelsförfattare och projektledare, och har medverkat i läsprojektet En läsande klass.Mats Wänblad är etablerad författare av barn- och ungdomslitteratur och har även författat ett flertal läromedel i svenska.

Om Strategier för läsförståelse. 4:12 -Den är fin.-Det ser ut som en sax Bums Läsförståelse åk 4 texter - Häftad.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Bums Läsförståelse åk 6 texter av Ulrika Wendéus häftad, 2015, Svenska, ISBN 9789147110834.

RELATERADE BÖKOR