Ska vi leka mamma, mamma, barn?

Ska vi leka mamma, mamma, barn? - Lisa Kärmander | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Kärmander
DIMENSIONERA
9,27 MB
FILNAMN
Ska vi leka mamma, mamma, barn?.pdf
ISBN
9408060369491

BESKRIVNING

Alice får besök av sina kompisar. De leker mamma, pappa, barn och bygger stora kojor. Alice, som har två mammor, börjar fundera på varför de alltid leker mamma, pappa, barn? Varför inte mamma, mamma, barn? Och kan man leka pappa, pappa, barn? Ska vi leka mamma, mamma, barn? är en charmig berättelse med både humor och allvar. Den tar på ett enkelt och lättsamt sätt upp frågor som är väldigt aktuella idag.

Alice, som har två mammor, börjar fundera på varför de alltid leker mamma, pappa, barn? Varför inte mamma, mamma, barn? Och kan man leka pappa, pappa, barn? Ska vi leka mamma, mamma, barn? är en charmig berättelse med både humor och allvar. Mer information om Ska vi leka mamma, mamma, barn? Relaterad information; Utförlig information. Utförlig titel: Ska vi leka mamma, mamma, barn?, [Elektronisk resurs] ... det skulle se ut.

Den stora frågan är inte om man ska leka med sina barn. Ska vi leka mamma, mamma, barn? är en charmig berättelse med både humor och allvar. Den tar på ett enkelt och lättsamt sätt upp frågor som är väldigt aktuella idag.

RELATERADE BÖKOR