Nikkis dagbok #7 : berättelser om en (inte så glamorös) tv-stjärna

Nikkis dagbok #7 : berättelser om en (inte så glamorös) tv-stjärna - Rachel Renée Russell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rachel Renée Russell
DIMENSIONERA
12,66 MB
FILNAMN
Nikkis dagbok #7 : berättelser om en (inte så glamorös) tv-stjärna.pdf
ISBN
8090613469069

BESKRIVNING

#Över 20 miljoner sålda exemplar#Såld till 35 länder#Vinnare av Children s Choice Book of the Year Award#Filmrättigheterna köpta av Summit Entertainment, produktionsbolaget som gjort Twilight och Divergent»En fullträff för unga humorfans!« | BELINDA GRAHAM, TIDNINGEN KULTUREN»Egentligen räcker det med att ha hört en åttaåring som inte riktigt har kunnat koncentrera sig på läsande tidigare misslyckas med att kväva ett gapskratt under täcket där hon fortsätter att läsa med ficklampa trots att det är sovdags, för att förstå att de här böckerna har något. Men det finns mer i dem. Det uppskruvade tempot och intensiteten tillsammans med de vardagliga händelserna gör Nikkis dagböcker till några av de intressantare skildringarna av syskonrelationer i barnlitteratur på senare år.« | NILS FORSBERG, EXPRESSEN Nikki och hennes vänner är på väg att få sina fem minuter av berömmelse! Ett dokusåpe-crew ska följa dem under en hel månad medan de spelar in en hitlåt tillsammans.Men kommer spänningen också att orsaka oväntade problem, nu när det är kameror överallt där Nikki och hennes vänner går? Kommer livet i rampljuset verkligen bli allt de tror att det ska vara, eller kommer det att bli katastrof ?Boken är full av Nikkis teckningar, dagboksanteckningar och en rad katastrofer. Gör dig redo att omfamna din inre tönt med den här nya boken i serien. En given bok för alla som älskar Nikki eller Dagbok för alla mina fans-serien.RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hon bor för närvarande i Michigan och är även aktuell med sin nya serie om Max Crumbly.»Nikkis dagbok är full av humor, oväntade vändningar och stor igenkänningsfaktor från tonårens berg- och dalbana.« | ANNA WILNER, BTJ-HÄFTET

RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hon bor för närvarande i Michigan och är även aktuell med sin nya serie om Max Crumbly. I Nikkis dagbok #3: Berättelser om en (inte så) talangfull popstjärna får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i text och teckningar skildrar sitt dagliga liv med alla dess utmaningar.

Nikkis dagbok #6 : Berättelser om en (inte så lycklig) ... Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa Rachel Renée Russell 175 kr. Köp Nikkis dagbok #7: Berättelser om en (INTE SÅ GLAMORÖS) TV-stjärna.

RELATERADE BÖKOR