Min första bok om tama djur

Min första bok om tama djur - Fia Eliasson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fia Eliasson
DIMENSIONERA
6,28 MB
FILNAMN
Min första bok om tama djur.pdf
ISBN
9596218329281

BESKRIVNING

"Precis som en pekbok ska vara. Enkla men relevanta rim, bra urval av djur och färgstarka, glada illustrationer. Överlag otroligt skön färgsättning som både stora och små kan njuta av." Vi Föräldrar   Färg och form och fiffiga rim! Lär känna tio tama djur: kon grisen, geten, hästen... Alla djur har ett uppslag med bild och rim som passar ihop. En färg- och formexplosion som gör dig glad! Rimmen är träffsäkra och finurliga. Roligt även för den vuxne.  Barnet lär sig vad djuren har för egenskaper, hur de ser ut och var de lever.   Det är kanske svårt att tro men mjölken kommer från min ko.   Fia Eliasson bor i Lund. När hon inte testar bokidéer på sin son arbetar hon som arkitekt.

Eliasson Fia. 123 - Cirkus På Turn ... Lär känna 10 tama djur och deras omgivning i grafiska illustrationer! En färglatt illustrerad pekbok om olika tama djur.

Enkla men relevanta rim, bra urval av djur och färgstarka, glada illustrationer. Överlag otroligt skön färgsättning som både stora och små kan njuta av." Vi Föräldrar . Pris: 99 kr.

RELATERADE BÖKOR