Mandala mini: rosa

Mandala mini: rosa En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,48 MB
FILNAMN
Mandala mini: rosa.pdf
ISBN
8827351450452

BESKRIVNING

Mandalaboken som är din bästa följeslagare i t.ex. olika väntrum och på bussen till jobbet. Denna mandalabok kan du alltid kan ha med dig överallt! Den är så liten att den får plats i din bakficka och den väger endast 50 gram. Välj ut några favoritpennor och stoppa i väskan tillsammans med boken så blir du alltid mandala-redo!

There's something for everyone from beginners to the advanced. Inlägg om mandala skrivna av BautaWitch ... Jag valde att virka min kudde i en rosa färgskala.

For more information about this mini-CAL, you can see in my instagram @inas.craft, facebook group, and also will update the pattern information here. När killarna var hos frisören sist så hade jag garn och virknål med mig. Det är ju bara att passa på när tillfälle ges ;) Där skapades början till min Winter Rose Mandala (Vinter Ros Mandala).

RELATERADE BÖKOR