Kungen som ville bli hjälte : en sagolik historia om Gustav III

Kungen som ville bli hjälte : en sagolik historia om Gustav III - Andreas Sjölander | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andreas Sjölander
DIMENSIONERA
5,12 MB
FILNAMN
Kungen som ville bli hjälte : en sagolik historia om Gustav III.pdf
ISBN
2234837516822

BESKRIVNING

Det var en gång en kung som älskade teater. Men folket älskade inte sin kung. Därför bestämde han sig för att bli hjälte och rädda sitt folk från dumma fiender. Men hur blir man hjälte om det inte finns några fiender? Inga problem, om man är grym på teater...Boksmart ger ut sagolika historier för dig mellan 3-115 år - skrivna och illustrerade med både humor och värme. På bara 10 minuter får du och ditt barn koll på en historisk person och händelse som ni kan minnas livet ut. För vem glömmer en saga?

Sagan om Gustav III lär dig och ditt barn svensk historia under ... Sagor i serien om svensk historia: 1. När Maggan tog makten - en sagolik historia om drottning Margareta (1300-tal) 2.

Lejonet från Norden - en sagolik historia om Gustav II Adolf (1600-tal) 4. Flickan som inte ville bli drottning - en sagolik historia om drottning Kristina (1600-tal) 5.

RELATERADE BÖKOR