Försvunnen

Försvunnen - Tina Frennstedt | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tina Frennstedt
DIMENSIONERA
3,85 MB
FILNAMN
Försvunnen.pdf
ISBN
1878497763308

BESKRIVNING

Tilldelad Crimetime Award 2019 för Årets deckardebut. ”Försvunnen” är första delen i Cold Case, en deckarserie inspirerad av verkliga fall som utspelar sig i Malmö och på Österlen. En 19-årig kvinna försvinner en sommarnatt på Österlen. 16 år senare härjar en dansk serievåldtäktsman i Malmö. Polisen famlar i mörkret, men ett DNA-spår gör att man kan dra kopplingar till det gamla försvinnandet.Tess Hjalmarsson, kriminalinspektör och chef för Skånes cold case-grupp, tar sig an fallet. Hon brinner för att utreda gamla fall och att slutligen kunna ge anhöriga svar på vad som egentligen hände.Parallellt kämpar Tess med sitt ganska misslyckade privatliv och en barnlängtan som ser ut att gå i kras efter att flickvännen har lämnat henne.

Ingvard ... 17. Försvunnen till havs Säsong 1 — Avsnitt 17.

Jag ser verkligen fram emot fler böcker av Mo Hayder, för jag tycker mycket om hennes karaktärer i böckerna, och hennes sätt att skriva. Han är försvunnen sedan den 30 april 2019 då han sågs med sin långtradare på en parkeringsplats i Mariestad. Han promenerade därifrån i okänd riktning.

RELATERADE BÖKOR