Var inte rädd, lilla krabban

Var inte rädd, lilla krabban - Chris Haughton | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Chris Haughton
DIMENSIONERA
7,3 MB
FILNAMN
Var inte rädd, lilla krabban.pdf
ISBN
1477622044894

BESKRIVNING

Lilla krabban och Jättestora krabban bor i en liten pöl. Men idag ska dom gå till havet för första gången. Lilla krabban klättrar först uppåt och sen neråt -- han är jättebra på att klättra. Han känner att han kan gå ÖVERALLT! Men på andra sidan kullen får han syn på havet. Och det är ju JÄTTESTORT. Hm ... det kanske är bäst att vända om, trots allt. Var inte rädd, Lilla krabban är en bok om att övervinna sina rädslor, att ta det där steget i en riktning som känns alldeles för ny och läskig. Och, som alltid med Chris Haughton, så är den väldigt rolig att läsa högt! Sagt om Chris Haughtons tidigare böcker: "Bilderboksperfektion" Metro "färgsättningen är rena explosionen, en solnedgång i lysande färger" Dagens Nyheter

Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme. för att vara den första som skriver ett omdöme. Var inte rädd, Lilla krabban ; Utgivning, distribution etc.

Köp kod Stretch Locks! - Silikonlock 6-p... 89 kr.

RELATERADE BÖKOR