Gud & sånt : 1000 känslor, 100 frågor, 29 svar

Gud & sånt : 1000 känslor, 100 frågor, 29 svar - Johanna Bode, Carin Dernulf, David Fiske, Isak Spjuth | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Bode, Carin Dernulf, David Fiske, Isak Spjuth
DIMENSIONERA
3,95 MB
FILNAMN
Gud & sånt : 1000 känslor, 100 frågor, 29 svar.pdf
ISBN
3354236752820

BESKRIVNING

I den här boken besvaras frågor av fem erfarna personer som har lång erfarenhet av ungdomars funderingar. Hur och vad svarar man på frågor som: Är Bibeln sann? Vem är jag? Vad gör jag med min klimatångest? Varför finns det så mycket våld i Bibeln?Det frågorna och många fler försöker författarna i den här boken ge svar på. Du kanske inte håller med om alla svar, och det är som det ska. Då kan svaren användas som utgångspunkt för samtal med dina föräldrar, men din ungdomsledare, i din ungdomsgrupp eller konfagrupp. Texterna är kryddade med lagom många personliga exempel som gör att man enkelt kan hänga med i författarnas tankegångar. Det finns aldrig enkla svar på svåra frågor. Texterna ryggar inte heller för det kristna mysteriet och det faktum att att vissa frågor kan vi aldrig få svar på. Gud & sånt riktar sig till både form och innehåll till konfirmander, tonåringar och unga vuxna, men passar också perfekt till föräldrar och ungdomsledare som vill få hjälp och en utgångspunkt till att prata med unga kring teologiska frågor. Skribenter: Fredrik Wenell, lektor på Örebro Teologiska Högskola, jobbar med ungdomsfrågor på EFK samt konsulent på Sveriges Kristna Råd för barn/unga, Johanna Bode, verksamhetsledare på Pingst Ung samt kursansvarig på Bibelskola Väst i Smyrnakyrkan i Göteborg, Carin Dernulf, generalsekreterare för Equmenia, David Fiske, föreståndare i Kristinakyrkan i Lindesberg och Isak Spjuth, ungdomspastor i Filadelfiakyrkan i Örebro.

Leave this field ... Nyutgåva av Jerry Savelles bok om betydelsen av att bevara sin glädje i Gud. "Tjuven kommer bara för att stjäla, slakta och döda.

Tryckt på högkvalitativ A4-papper med struktur. Succéboken "Drunkna inte i dina känslor" har fått en uppföljare - "Hitta din känslostyrka". Fantastiska Doris Dahlin och Maggan Hägglund om sin... Gud och sånt - 1000 känslor, 100 frågor och 29 svar är en bok med lättlästa, men inte förenklande, svar på 29 vanliga och viktiga frågor som kristna ungdomar funderar på.

RELATERADE BÖKOR