Utkik 4-6 Geografi

Utkik 4-6 Geografi - David Örbring | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Örbring
DIMENSIONERA
5,93 MB
FILNAMN
Utkik 4-6 Geografi.pdf
ISBN
7388084590923

BESKRIVNING

Utkik är en basserie i SO, NO och teknik för årskurserna 4-6. Innehållet utgår från Lgr 11 och det finns möjlighet att kombinera bok och digitala komponenter.Utkik geografi består av elevbok, elevwebb och lärarwebb. Här finns basen i din undervisning: nytt modernt och flexibelt läromedel som ger dig stora möjligheter till en varierad och rolig undervisning.Utkik geografi innehåller elva teman:Vad är geografi? Kartan Jorden – formar och formas Klimat och väder Jordens naturresurser SverigeTema Utkik Tema NordenTema Europa Utkik VärldenHållbar utvecklingEleverna får i varje kapitel tydliga mål och viktiga begrepp som bör poängteras under arbetets gång. Spännande diskussionsuppgifter och kluriga repetitionsfrågor får eleverna att tänka till och få en djupare förståelse. Större avsnitt avslutas med en sammanfattning. Ett rikt bildmaterial ger inlevelse och bra stöd för inlärningen.Utkik i korthet:• ett modernt och flexibelt läromedel som hjälper mig att göra undervisningen rolig och inspirerande• är ett basläromedel med digitala komponenter• innehåller ett omfattande lärarmaterial med underlag för pedagogiska planeringar 

Varje större avsnitt inleds med tydliga mål samt viktiga ord och begrepp som bör poängteras under arbetets gång. Utkik 4-6 Geografi Paketerbj 10 ex (Övrig) Tipsa en vän 3708 kr fr 174 kr i mån. Antal.

Här finns basen i din undervisning: nytt modernt och flexibelt läromedel som ger... Utkik 4-6 Geografi omfattar större delen av det centrala innehållet utifrån Lgr 11 för årskurs 4-6. Lärarwebben är lärarens komplement till den tryckta boken.

RELATERADE BÖKOR