Spökskrivaren

Spökskrivaren - Philip Roth | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Philip Roth
DIMENSIONERA
10,62 MB
FILNAMN
Spökskrivaren.pdf
ISBN
5782980905181

BESKRIVNING

Konsten, livet och kärleken är ledmotiven i Philip Roths Spökskrivaren där Nathan Zuckerman, ung man med författardrömmar, kommer på besök till den åldrande mästerförfattaren Lonoff. För Nathans del har skrivandet lett till en allvarlig konflikt då hans judiske far reagerat våldsamt mot sonens senaste novell, en lätt förklädd satir om den egna familjen.

För Nathans del har skrivandet lett till en allvarlig konflikt då hans judiske far reagerat våldsamt mot sonens se... Den förre spökskrivaren dog i en olycka. Under arbetets gång tycker sig The Ghost se tecken på att Lang är kopplad till CIA och att den förre, och nu avlidne, spökskrivaren varit på väg att avslöja en mörk hemlighet. Konsten, livet och kärleken är ledmotiven i Philip Roths Spökskrivaren där Nathan Zuckerman, ung man med författardrömmar, kommer på besök till den åldrande mästerförfattaren Lonoff.

Philip Roth Spökskrivaren Albert Bonniers förlag 2018 (Utgavs första gången 1980) Det är ingen annan är vi som vet. Och den hemligheten tar vi med oss i graven.

RELATERADE BÖKOR