Piketty på tre röda : kapitalet i det 21:a århundradet

Piketty på tre röda : kapitalet i det 21:a århundradet - Titland | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Titland
DIMENSIONERA
12,14 MB
FILNAMN
Piketty på tre röda : kapitalet i det 21:a århundradet.pdf
ISBN
9869149172043

BESKRIVNING

Här är serien som du har väntat på. Piketty på tre röda är en rolig genväg till att briljera i diskussioner om ekonomi och ojämlikhet. Du kommer inte att bli lika smart som om du tar dig igenom Pikettys bästsäljare Kapitalet i det tjugoförsta århundradet, men denna är så pass kort att du i alla fall orkar läsa ut den.

Du kommer inte att bli lika smart som om du tar dig igenom Pikettys bästsäljare Kapitalet i det tjugoförsta århundradet, men denna är så pass kort att du i alla fall orkar läsa ut den. Thomas Piketty har intresserat sig för den nygamla ojämlikheten och har samlat sina tankar och erfarenheter från sin forskning i en väldig volym, Le Capital au XXIème siècle (Kapitalet i tjugoförsta århundradet), en bok som snabbt fått ett genomslag och uppmärksammats långt utanför den franskspråkiga världen. Pikettys analys av de föregående två seklen visar att kapitalet i ... Titland, Esben S.: Piketty på 1-2-3.

Titland Thomas Piketty (Bok) 2015, Svenska, För vuxna Thomas Pikettys bok Kapitalet i det tjugoförsta århundradet i serieformat. Ämne: Ekonomi, Ekonomisk teori, Kapital, Nationalekonomi, Produktion, Upphov: Pris: 99 kr.

RELATERADE BÖKOR