Petter och Lotta på äventyr

Petter och Lotta på äventyr - Elsa Beskow | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elsa Beskow
DIMENSIONERA
5,49 MB
FILNAMN
Petter och Lotta på äventyr.pdf
ISBN
8930576164465

BESKRIVNING

Tidlös saga av Elsa Beskow. Petter och Lotta heter de två barnen som bor hos tant Grön, tant Brun och tant Gredelin och i den här sagan råkar de ut för ett riktigt äventyr. Som vanligt ser det ut att gå riktigt illa i början - men som tur är ordnar sig allt till slut!Elsa Beskow (1874-1953) är en av Sveriges mest kända bilderboksskapare. I generation efter generation har hon fängslat barn med sina varma, trygga, roliga, spännande och vackra böcker som finns utgivna på 14 språk världen över.

Skickas senast imorgon. Köp boken Petter och Lotta på äventyr av Elsa Beskow (ISBN 9789163806377) hos Adlibris.

I den här sagan råkar de ut för ett riktigt äventyr. Var först med att recensera denna produkt. Petter och Lotta heter de två barnen som bor hos Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin.

RELATERADE BÖKOR