Mormor och morfar är seglare

Mormor och morfar är seglare - Monica Lindman | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Monica Lindman
DIMENSIONERA
7,37 MB
FILNAMN
Mormor och morfar är seglare.pdf
ISBN
7471111828071

BESKRIVNING

Idag är det Ellas favoritdag, för hon ska följa med mormor och morfar ut och segla. Mormor och morfar har en stor segelbåt som heter Salt. I den här boken får vi följa med på Ellas härliga dag på havet med mormor och morfar. De seglar mellan öar, badar, grillar och ibland beger de sig iväg med Jollen. Här får man lära sig en massa spännande saker om båtar och segling! Det här är första boken i en bokserie om segling, om Ella, om mormor och morfar och deras äventyr med segelbåten Salt. Här får du lära dig massor med saker om båtliv, både fakta och viktigt båtvett, samtidigt som du får hänga med på saltstänkta och härliga äventyr! ?Tänk att vissa saker man säger när man är liten faktiskt kan bli verklighet en dag! Om några år ska vi ge oss iväg på vår världsomsegling och räknar med att vara ute och segla i fyra år. Med böckerna om mormor och morfar och Ella vill jag inspirera barn till segling, spännande äventyr och ett jämlikt båtliv. Jag vill också ge en inblick i hur barn på andra ställen runt jordklotet lever. Det känns riktigt roligt att segla genom Ella!? /Monica

Boken finns redan att bevaka på Bokus och Adlibris, klicka på länkarna och skriv att du vill få ett mail när den går att beställa! Perfekt om du ändå brukar beställa böcker hos någon av dessa aktörer! Omslaget till Mormor och morfar är seglare "Sisten i är en rutten fisk" hojtar morfar och dyker upp i sittbrunnen med badbyxorna på. Det killar i Ellas mage när hon skyndar sig ner i båten för att leta upp sin baddräkt.

Av Monica Lindman och Anna Westin Lumenos förlag, september 2019 Fint illustrerad bilderbok för barn mellan 3-6 år 200 x 260 mm, 32 sidor inbunden i färg Idag är det Ellas favoritdag, för hon ska följa med mormor och morfar ut och segla. Mormor och morfar har en stor segelbåt som heter Salt.

RELATERADE BÖKOR