Maros resa. En samlingsvolym

Maros resa. En samlingsvolym - Jo Salmson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jo Salmson
DIMENSIONERA
8,61 MB
FILNAMN
Maros resa. En samlingsvolym.pdf
ISBN
5249488857033

BESKRIVNING

Storslagen samlingsvolym med alla fyra böcker i Jo Salmsons serie "Maros resa". Oavbrutet spännande för nybörjarläsaren med fantastiska illustrationer i svartvitt av Åsa Ekström.Tänk om du råkar göra något som inte går att förlåta … Det är vad som händer Maro.En kung kan inte ha en riddare som det inte går att lita på och till sin förskräckelse inser Maro att hela hans framtid står på spel. Men han får en chans att göra allt bra igen. Kungen skickar ut honom på ett svårt och hemligt uppdrag. Så hemligt att inte ens Maros pappa får veta något om det!Om Maro klarar att hämta den magiska sanningsdrycken, ska han bli dubbad till den yngste riddaren någonsin.I denna samlingsvolym ingår böckerna: Kungen kommer, Skuggan och draken, Ett hjärta av is och I drottningens namn.

En samlingsvolym av Jo Salmson på Bokus.com. Boken har 2 st läsarrecensioner. Pris: 85 kr.

Tänk om du råkar göra något som inte går att förlåta … Hylla: Hcf BOKPRAT; Personnamn: SALMSON, Jo ; Titel och upphov : Maros resa; Varianttitel : Maros resa : en samlingsvolym ; Utgivning, distribution etc. Stockholm : 2016 Barnrätt : en antologi bok .pdf Ann-Christin Cederborg.

RELATERADE BÖKOR