Läromedel i sociologi, elevbok, 2:a uppl

Läromedel i sociologi, elevbok, 2:a uppl - Johan Forsell | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Forsell
DIMENSIONERA
6,2 MB
FILNAMN
Läromedel i sociologi, elevbok, 2:a uppl.pdf
ISBN
1567949007774

BESKRIVNING

Läromedel i sociologi är ett läromedel för gymnasiekursen Sociologi, främst utvecklat för de elever som läser på något av de studieförberedande programmen. Läromedlet finns som tryckt elevbok och heltäckande digitalt läromedel. Läromedlet är en introduktion till ämnet skrivet för gymnasiet. Eleverna presenteras bland annat för klassikerna, de grundläggande metodfrågorna, teorier och modeller samt centrala begrepp som individ och identitet, genus, klass och etnicitet. I denna andra upplaga utgår exemplen i ännu högre grad från dagens samhälle och man kan se att de etablerade teorierna i högsta grad är användbara i dagens värld. Sammanfattning, frågor och uppgifter avslutar liksom tidigare varje kapitel medan metodavsnitten har samlats i ett avslutande kapitel.Läromedel i sociologi  i korthet: • en introduktion till ämnet• presenterar klassikerna, grundläggande metodfrågor, teorier och modeller • belyser centrala begrepp som individ och identitet, genus, klass och etnicitet

Läromedlet består av elevbok, lärarhandledning samt lärarwebb. Sociologi - grunderna är intresseväckande samt har en tydlig samt kursrelaterad struktur som är enkel att arbeta med.

Fynda Surfplatta Läromedel billigt här! Framåt A 2:a uppl Elevbok 2, Elev-cd (mp3) (Sueco) Tapa blanda - 9 febrero 2015 ... Ett läromedel för analfabeter och kortutbildade Hela Framåtserien revideras .

RELATERADE BÖKOR